Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Hvad er PCB RFID-tag?

2024-08-10

I den praktiske anvendelse af RFID vil metaloverfladen danne et skjold for konventionelle RFID-tags, hvilket resulterer i problemet med at være ude af stand til at læse og skrive data. For at overvinde dette problem opstod PCB RFID-tag. RTEC vil give dig en detaljeret introduktion til definitionen, karakteristika, materialer, fordele, omkostninger og anvendelsesscenarier for RFID PCB tag.

PCB RFID tag, hele processen er Printed Circuit Board Anti-Metal Tag, som er en speciel FR4 RFID tag baseret på printkort teknologi. Det vedtager specifikt strukturelt design og materialevalg til at arbejde på metaloverflader og realisere læse- og skrivefunktionerne for RFID-antimetaltag.

Billede 1.png

Karakteristika for RFID PCB tags:

1. Anti-metal interferens: RFIDPCBtags har fremragende anti-metal interferens kapaciteter og kan fungere normalt på metaloverflader for at opnå stabil datatransmission.

2. Højfrekvent kommunikation: PCBanti-metal tags bruger for det meste ultrahøj frekvens (900MHz) kommunikation, som har lang kommunikationsafstand og højhastighedsdatatransmissionskapacitet.

3. Meget tilpasselig: PCBanti-metal tag kan tilpasses efter behovene i forskellige applikationsscenarier, herunder justeringer i størrelse, form, chiptype, antennedesign osv.

4. Lang levetid og holdbarhed: PCB-anti-metal tags er lavet af holdbare materialer, med lang levetid og slidstyrke.

Materiale af PCB anti-metal etiket:

Hovedmaterialerne til PCB-antimetalmærker inkluderer: PCB-kredsløbskort: Som hovedstrukturen af ​​uhf-hårde tags bruger den generelt organiske polymermaterialer, glasfiber FR4-forstærkede hårde materialer + epoxyharpikssubstrater, som kan modstå barske miljøforhold, så PCB RFID tag kaldes altid FR4 RFID tag.

Billede 2.png

Pris for FR4 RFID-tag:

Omkostningerne ved FR4 RFID-tag er relativt høje sammenlignet med elektroniske papiretiketter. De vigtigste faktorer omfatter materialeomkostninger, produktionsproces og tilpasningskrav. Med teknologiens fremskridt og væksten i markedsefterspørgslen og med realiseringen af ​​stordriftsfordele forventes omkostningerne dog gradvist at falde og blive mere konkurrencedygtige.

Applikationsscenarier:

Asset Management: I den industrielle verden er asset management afgørende for en virksomheds produktivitet og omkostningskontrol. PCB-anti-metal-tags kan anvendes til sporing og styring af vigtigt udstyr som aktivsporing RFID-tags, hvilket giver real-time placeringsovervågning og statusopdateringer.

Billede 3.png

Logistik og forsyningskæde: I logistik og forsyningskædestyring er metalbeholdere og -containere almindelige, og traditionelle RFID-tags kan ikke påføres direkte på metaloverflader. PCB anti-metal etiketter kan spore og kontrollere logistikforbindelser og forbedre logistik effektivitet og nøjagtighed.

Udstyrsvedligeholdelse: RFID PCB-tags kan bruges i udstyrsvedligeholdelsesstyring for at lette implementeringen af ​​forebyggende vedligeholdelsesplaner, registrere udstyrsvedligeholdelseshistorik og give vedligeholdelsesvejledning.

Billede 4.png

Som nøglen til at bryde igennem metalbarrierer i tingenes internet har PCB anti-metal tags karakteristika af anti-metal interferens, højfrekvent kommunikation og høj tilpasning. RFID PCB-tags har brede anvendelsesmuligheder inden for mange områder såsom asset management, logistik og forsyningskæde, udstyrsvedligeholdelse og smart detailhandel. Selvom omkostningerne er relativt høje, med udviklingen af ​​teknologi og væksten i markedsefterspørgslen, vil RFID PCB-tags gradvist blive en uundværlig og vigtig komponent i IoT-applikationer.