Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Karakteristika og anvendelsesscenarier for RFID-keramiske tags

14-08-2024 09:11:38

Med den hurtige udvikling af Internet of Things-teknologien har RFID (Radio Frequency Identification) teknologi, som en automatisk identifikation og dataindsamlingsteknologi, fået udbredt opmærksomhed og anvendelse. Blandt dem har RFID-keramiske tags, som en vigtig anvendelsesform for RFID-teknologi, unikke egenskaber og fordele. Den berømte RFID-tagfabrik RTEC vil introducere produktionsprocessen, egenskaber, fordele, omkostninger og anvendelsesscenarier for RFID-keramiske tags.

Karakteristika og anvendelse17a1


I. Produktionsproces
Produktionsprocessen af ​​RFID keramiske tags omfatter hovedsageligt følgende trin:
1. Materiale forberedelse: Højtemperatur keramik er valgt som RFID keramiske tags materialer, som har fremragende termisk stabilitet og holdbarhed.
2. Indlejring af radiofrekvenschip: Integrer radiofrekvenschippen i keramiske materialer og udfør præcis positionering.
3. Indkapsling og indkapsling: Brug en limningsmaskine og højtemperatur-epoxyharpiks til at indkapsle og fiksere RF-chippen for at sikre stabiliteten og pålideligheden af ​​RFID-keramiske tags.
4. Teknisk debugging: Udfør radiofrekvenstuning og power debugging på keramiske tags for at sikre normal drift af tags.

Karakteristika og Anvendelse25rg


II. Egenskaber og fordele
1. Holdbarhed ved høj temperatur: Keramiske RFID-tags er lavet af højtemperaturkeramiske materialer, som har fremragende højtemperaturstabilitet og kan tilpasse sig til at arbejde under forskellige barske miljøforhold, såsom højtemperatursmeltning, ovntemperaturovervågning osv. Så keramiske RFID tags kan bruges som højtemp RFID tags.
2. Stærk holdbarhed: Keramiske materialer har god korrosionsbestandighed og slidstyrke, kan bruges i barske miljøer i lang tid og påvirkes ikke let af slid eller korrosion.
3. Vandtæt og støvtæt: UHF RFID tag keramik har fremragende vandtæt og støvtæt egenskaber og kan arbejde stabilt i miljøer med høj luftfugtighed eller støv.
4. Lang levetid: Stabiliteten og holdbarheden af ​​keramiske materialer gør UHF RFID tag keramik har en lang levetid og kræver ikke hyppig udskiftning og vedligeholdelse.
5. Lang læseafstand: Antimetalkeramiske RFID-tags har en meget fremragende dielektrisk konstant i det elektroniske tagmateriale. De klarer sig godt med hensyn til tag-læse- og skriveafstand, læse- og skrivehastighed og anti-interferens ydeevne og kan give yderst pålidelige dataindsamlings- og sporingsfunktioner.
III. Koste
Omkostningerne ved keramiske RFID-tags er relativt høje, hovedsagelig på grund af de høje produktions- og forarbejdningsomkostninger for keramiske materialer. Derudover vil prisen på RFID-chips også have betydning for de samlede omkostninger. Men på grund af den lange levetid og fremragende ydeevne af RFID-keramiske tags, kan omkostningerne tilbagebetales ved at reducere vedligeholdelses- og udskiftningstider.

Karakteristika og Applicatio36ae


IV. Applikationsscenarier
RFID keramiske tags er meget udbredt inden for forskellige områder:
1. Industriel fremstilling: RFID-keramiske tags kan anvendes til produktsporing og -styring i den industrielle fremstillingsproces, såsom værkstedsproduktionsstyring, lagerstyring og forsyningskædesporing.
2. Højtemperaturmiljø: Fordi RFID keramiske tags har høj temperatur holdbarhed, kan de bruges til temperatursporing og overvågning i højtemperaturovnstemperaturovervågning, petrokemiske og metallurgiske industrier.
3. Eksplosionssikkert miljø: Keramiske RFID-tags kan bruges sikkert i eksplosionssikre miljøer, såsom støvmiljøer i den petrokemiske industri og opbevaring af farligt gods.
4. Logistik og lager: Keramiske RFID-tags kan bruges i logistik og lagerstyring for at forbedre effektiviteten af ​​lastsporing og lagerstyring.
Som en innovativ automatisk identifikationsteknologi har anti-metalkeramiske RFID-tags tiltrukket sig stigende opmærksomhed og anvendelse på forskellige områder på grund af deres egenskaber ved høj temperatur holdbarhed, stærk holdbarhed, vandtæt og støvtæt, lang levetid og høj pålidelighed. Med den kontinuerlige udvikling af teknologi og reduktion af omkostninger forventes anti-metalkeramiske RFID-tags at vise deres store potentiale på flere områder.